Mobil webshopot szeretnél? Féléves fejlesztési idővel?

Share on facebook
Share on linkedin

Nem könnyű befektetni olyasvalamibe, aminek a megtérülése még jó ideig nem várható.

Ha esetleg építtettél már, tudod nagyon jól, hogy az egy komoly próbatétel, mind a pénztárcádnak, mind a lelkednek.

Az applikáció fejlesztés sem különbözik sokban ettől. Van egy elképzelésed, azt tálalod egy fejlesztőnek, aki elmondja mire lehet majd számítani, és ad egy ajánlatot. Ez az ajánlat könnyen felkúszhat akár 5 millió forintig is.

Ha elfogadod, az összeg egy részét – gyakran a felét – már az elején ki kell fizetned. Ez jó darabig nem fog megtérülni. Hónapok telnek el, mire látsz valamit, és ha nem egy ritka jó fejlesztőt fogtál ki, valójában ekkor kezded először megérteni, hogy a fejlesztő nem is értette meg, mit akartál.

Na, ekkor lever a víz, lesz pár álmatlan éjszakád, átgondolod mennyit is kellett dolgoznod azért a 2+ millió forintért, ami most már tuti kuka, mire összeszeded magad és elkezdesz szorosabban együtt dolgozni a fejlesztővel. Pár hónapig ping-pongoztok, hogy mi az ami benne volt, mi az, ami nem, mit kéne még javítani, és kész is. Röpke 6-8 hónap után saját mobilos webshopod van. Kifizeted az ár második részletét és innen kezdődhet el a megtérülés.

Mit szólnál, ha mi ezt az időt 1 hétre tudnánk rövidíteni?

A PocketCart által egy már kész mobilos webshopot kell a te boltodra formálni.

Hogy ez mit jelent? Hogyan is történik?

  • Megnézed a demót, megtetszik, megrendeled.
  • Felmérjük a boltod.
  • Ha egyedi igényeid vannak, felmérjük mi kell azokhoz, és ajánlatot teszünk rá. Nem, ez nem az 5 milliós nagyságrend.
  • Összekötjük
  • Teszteled
  • Kirakjuk az App Store-ba és a Play Store-ba.

Te pedig már reklámozhatod is. Ennyire egyszerű. A matekot rád bízom: 5 milliós befektetés, ami legkorábban fél év után kezdhet megtérülni, vagy fél milliós, ami már pár hét után dagaszthatja a kasszát.

Nézd meg a demónkat.

További cikkeink

Már nem olvassák a hírleveleidet?

Manapság szinte bármit akarunk csinálni az interneten, meg kell adni az email címünk. Kipróbálnád? Letöltenéd? Regisztrálnál? Semmi akadálya. Jómagam tízből nyolcszor nem kérek hírleveleket. A