Hogyan maradj szem előtt

Egy applikáció ikonja mindig szem előtt van, és állandóan reklámozza a webshopod. A PocketCart segítségével lehet saját webshop applikációd.
Share on facebook
Share on linkedin

A mai világban lépten nyomon webshopokba ütközünk. Ha csak egy dologra rákeresel, sőt egyesek szerint, ha csak beszélsz róla, már akkor százával jelennek meg a termék reklámok minden oldalon. Versenyeznek a boltok a figyelmedért, épp ahogy te is versenyzel a vevőid figyelméért.

Persze erre vannak megoldások szép számmal.

Megteheted, hogy szólólapozol. Vagy termék figurának öltözve ugrándozol az utcán.

Vagy fizetsz egy óriás hirdetőtáblát. Fel is matricázhatod a belváros buszait.

Hogy ezek mennyire férnek bele a költségvetésbe, már más kérdés. Ahogy az is, hogy vajon mennyire hatékonyak, ha az emberek úgyis a telefonjukat bámulják.

Ennél egy fokkal takarékosabb megoldás beállni a sorba, mindenki mással együtt a facebookon meg a google-on hirdetni.

Bombázhatod őket hírlevelekkel is. A baj az, hogy mindenki ezt csinálja és a te leveleid, a te hirdetéseid is elvesznek a rengetegben. 

Inkább legyen applikációd

Egy applikáció ikonja mindig szem előtt van, és állandóan reklámozza a webshopod. Ha valaki keresne valamit, kézenfekvő, hogy ott nézi meg először. 

Ráadásul az applikáció segítségével értesítéseket is tudsz küldeni, és ezzel még jobban magadra tudod terelni a figyelmet.

A PocketCart segítségével lehet saját webshop applikációd. 

Ne tűnj el a rengetegben, tedd láthatóvá a webshopod.

Nézd meg demónkat.

További cikkeink

Már nem olvassák a hírleveleidet?

Manapság szinte bármit akarunk csinálni az interneten, meg kell adni az email címünk. Kipróbálnád? Letöltenéd? Regisztrálnál? Semmi akadálya. Jómagam tízből nyolcszor nem kérek hírleveleket. A