Egy óra mire az applikáció betölti a termékeket? Nem a PocketCart

Share on facebook
Share on linkedin

Amikor a már meglévő webshopodhoz fejlesztesz mobil appot fontos, hogy ezek mindig összhangban legyenek.

Nem festene túl jól, ha valaki egy olyan terméket nézeget a mobil appon, amit az áruházból már levettél. Vagy az áruházban készlethiányos, de ezt a mobil app még nem jelzi.

Erre a drágábbik megoldás, ha fix termékpalettával dolgozol, és mindenből jó sokat berendelsz, hogy nehogy meglepetés érjen.

Valamivel jobb megoldás, ha élő összeköttetést hozol létre az applikáció és a webshop között. Ilyenkor az applikáció valós időben tölti le a termékeket, amivel csupán annyi a baj, hogy lassú. Volt már, hogy órákat vártál mire betöltődtek a képek? Erről beszélek.

Ennek oka, hogy a a webshop szervere nem az applikáció kiszolgálására lett optimalizálva.

Az optimális megoldás

Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy felhúztunk egy saját szervert, ami már az applikáció kiszolgálására lett optimalizálva. Ez áthúz minden információt a webshopból és kiszolgálja a mobil appot. Ha a webshopban bármi változás történik, azt jelzi a mi szerverünknek, ami frissíti az információkat. 

A tranzakciókat továbbra is a webshop bonyolítja le, viszont a lehetséges vásárlóidnak nem kell a telefonjuk felett malmozniuk, mire betölti a termékeket. Mindent gyorsan és kényelmesen tudnak intézni, ezért tőled akarnak vásárolni és nem máshol keresnek alternatívát.

Kérd demónkat, és megmutatjuk milyen gyors.

További cikkeink

Már nem olvassák a hírleveleidet?

Manapság szinte bármit akarunk csinálni az interneten, meg kell adni az email címünk. Kipróbálnád? Letöltenéd? Regisztrálnál? Semmi akadálya. Jómagam tízből nyolcszor nem kérek hírleveleket. A