A mobil felhasználók inkább applikációkat használnak

Egyes cégek azzal foglalkoznak, hogy a felhasználók mobilhasználati szokásait kutatják. Számomra nem valami izgalmas dolog az ilyen mértékű adatelemzés, ellenben nagy hasznát látom, amikor átnézhetem az eredményeket.
Share on facebook
Share on linkedin

Egyes cégek azzal foglalkoznak, hogy a felhasználók mobilhasználati szokásait kutatják. Számomra nem valami izgalmas dolog az ilyen mértékű adatelemzés, ellenben nagy hasznát látom, amikor átnézhetem az eredményeket. Ezért örömteli, hogy akad, aki csak ezzel foglalkozik. 

Az egyik ilyen kutatócég szerint a felhasználók mobil használat során csupán az idejük tíz százalékát töltik a böngészőben, a maradék kilencvenet pedig különböző applikációkban.

Ennél még árulkodóbb, hogy havonta átlagban 202 percet töltenek vásárlással különböző applikációkban, és csak 11 percet fordítanak ugyanerre a böngészőben.

Az arány közel 1 a 20-hoz, ami annyit jelent, hogy ha a webshopod egy mobilapp, akkor közel hússzor akkora esélyed van rá, hogy nálad költse el a pénzét a felhasználó, mintha a böngészőben lenne.

Ne maradj le erről az esélyről!

A PocketCart segítségével pár héten belül lehet saját mobilappod. Ez felkerül mind az AppStoreba és a PlayStoreba is, így a mobil felhasználók 99,99%-a hozzáférhet.

Az elemzők azt mondják mobilapp nélkül nagyon kevés esélyed van megragadni a mobil felhasználót. Vannak helyzetek, amikor érdemes figyelni a statisztikai adatokat.

Ragadd meg ezt a lehetőséget, hogy a modern kor technológiáival el tudd érni és ki tudd szolgálni a lehetséges vásárlóidat.

Nézd meg a demónkat!

További cikkeink

Már nem olvassák a hírleveleidet?

Manapság szinte bármit akarunk csinálni az interneten, meg kell adni az email címünk. Kipróbálnád? Letöltenéd? Regisztrálnál? Semmi akadálya. Jómagam tízből nyolcszor nem kérek hírleveleket. A